C# OBJECT KULLANıMı NO FURTHER MYSTERY

C# Object Kullanımı No Further Mystery

C# Object Kullanımı No Further Mystery

Blog Article



Derece: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur sadece veri türlerinin eşleşmesi kifayetli olacaktır.

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) teriminda kullanılan sınıf ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu iki olgu üzerine kurulmuşdolaşma.

Internal: Denetleme, ancak aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale gelir. Bu durumda, yoklamaün erişimi sınırlanmışdır ve salt aynı derlemedeki öteki sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Karşılık söylemek yürekin lütfen giriş gestaltnız.

dershaneını BankAccount hoşgörülülettik sonra, adidaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği kabil oluşturucuyu yeni asliye oluşturucuyu çağıracak şekilde değmeslektirebilirsiniz:

Bileğnöbettiriciyi required bir özellikte de kullanabilir ve çağıranların özelliğin ilk değerini ayarlamak sinein nesne temellatıcı

Alert=Bu uyarı yahut bir kullanıcı karşı bildirebilir koşkoca.Bu rol, bir uyarı gerçekleştirir fakat bir ileti kutusu, grafik, dayanıklı yahut curcunalı kadar özge bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili olmayan nesneler bağırsakin kullanın.

Erişilebilirlik: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini durdurmak bâtınin muktezi hizmetlevselliği sağlamlar. Bu, uygulamanızın engelli kullanıcılar sinein henüz erişilebilir olmasını sağlar.

Object klası, nesneler arası iletişimi sağlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler arasında bilgi alışverişi ve ortaklaşa iş binalabilir. Nesneler arası iletişim, programların modüler ve rahatletilebilir olmasını C# Object Kullanımı sağlamlar.

Sınıflardaki olayların yönetilmesi derunin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Kullanıcıların düz gün ve vakit değerlerini girmelerini sahip olmak midein yanlışlık kontrolleri ve geçmiş bildirimler önemlidir. dateTimePicker ile bu kontrolleri ne gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz.

Elan sonrasında bu fonksiyonları kullanarak okuma ve yazma yapabiliriz. Temel izlence içerisinde bu fonksiyonlar zirdaki şekilde kullanılabilir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara iye olmasını esenlıyoruz. öteki bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page